Svadobná kolekcia 2021

20. 8. 2020
Svadobná kolekcia 2021

Už ste jedno veľké rozhodnutie urobili - vybrali ste si ženu, ktorú chcete vidieť po svojom boku po zvyšok svojho života. V porovnaní s tým sa možno výber správneho obleku na svadbu javí ako banalita, no opak je pravdou.

Koniec koncov, chystáte sa na jeden z najväčších dní vašich životov. Je teda vašou povinnosťou nevestu adekvátne reprezentovať a byť na svojej svadbe najlepšie vyzerajúcim mužom v miestnosti. A s tým vám už pomôžeme my. Vy pamätajte len na jedno - akýkoľvek oblek si vyberiete, noste ho s hrdosťou a úsmevom na tvári.

 

 

Prezrite si našu najnovšiu svadobnú kolekciu pre rok 2021, v ktorej určite nájdete oblek presne podľa vášho gusta!

Šedý oblek je univerzálny, preto má v rámci našej svadobnej kolekcie svoje nezastúpiteľné miesto. Jeho najväčšou výhodou je, že krásne zvláda prechod z denného svetla na nočné, takže dokonale vyzerá tak počas obradu cez deň, ako aj počas svadobnej párty v noci. Kým modrý oblek žiari cez deň a čierny oblek žiari v noci, šedý zvládne perfektne oboje!

 

 

V súboji oblekov o popularitu medzi ženíchmi momentálne modrý oblek vyhráva. Čím to je? Možno tým, aký je modrý oblek univerzálny a ľahko kombinovateľný. Túto sezónu sme si pripravili vlnený oblek SUPER 100’S od talianskeho výrobcu MARZOTTO v krásnej ľadovo modrej farbe. Oblek je polopodšitý, vďaka čomu je dokonalou voľbou na letnú svadbu.